VLOERWERKEN

Vloeren gelegd door een gepassioneerd vloerder

Voor alle types van vloeren, klassiek, landelijk of modern, kan u terecht bij VRR Projects B.V. uit Berlaar. Wij maken enkel gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen en werken alles af tot in het kleinste detail. U kan bij ons terecht voor professioneel advies en een persoonlijke begeleiding in uw zoektocht naar de meest geschikte tegels, die u bovendien bij ons kan aankopen. 

Alle vloeren

Alle soorten vloerbekleding kunnen door ons gelegd worden. Tegels in de badkamer, laminaat in de slaapkamer, parket in de woonkamer, … bij ons kan u kiezen uit een ruim aanbod van kwalitatieve en duurzame materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen look en zijn eigen specifieke voordelen. Wij staan u graag bij met een professioneel advies bij het kiezen van de voor u geschikte vloer. 

Totaalproject

Dankzij onze jarenlange ervaring als vloerder, is VRR Projects B.V. de partner die u zoekt voor het plaatsen van uw nieuwe vloer in Lier en tot 50 km in de omgeving. Wij voeren alle werken uit van A tot Z zodat u slechts één bedrijf moet inschakelen. Door enkel te werken met hoogwaardige materialen en steeds te zorgen voor een hoge afwerkingsgraad, staan wij garant voor een perfect eindresultaat. 

Contact

U kan bij VRR Projects B.V. terecht voor de plaatsing en de aankoop van uw vloerbekleding. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder! VRR Projects B.V. werkt tot 50 km rond Berlaar

U kan bij ons ook terecht voor badkamerrenovatie, chapewerken, pleisterwerken, opritten en terrassen.