PLEISTERWERKEN

Prachtige muren dankzij perfect egale bezettingswerken

Bij het renoveren van oude woningen krijgt u dikwijls te maken met oude muren die putten en barsten vertonen. Op dat ogenblik hebt u een professionele bezetter zoals VRR Projects B.V. nodig. 

Wij maken uw muren perfect egaal zodat u ze weer vlot kan schilderen. Voor alle bezettingswerken gebruiken wij kwalitatieve producten, rekening houdend met de vochtigheid van de ruimte die moet behandeld worden.  

Uitplamuren

Het uitplamuren van slechte en oude bezettingen wordt zowel bij binnen- als buitenmuren toegepast. Golvingen, putten en barsten in binnenmuren geven schaduwen af en vallen pas echt op nadat alles geschilderd is. Daarom is het belangrijk dat er op een professionele manier geplamuurd wordt om weer egale en schilderklare muren bekomen. 

Afwerking

Bij VRR Projects B.V. staan wij garant voor professionele bezettingswerken met kwalitatieve producten en een hoogstaande afwerkingsgraad. Ook voor het plaatsen van uw plinten en voor alle vloerwerken in en rond uw woning kan u bij ons terecht. 

Tegelwerken

Zijn de oude tegels in uw keuken aan vervanging toe of wil u uw badkamer in een nieuw kleedje steken? Wij zorgen voor het totale plaatje, van het strippen van de oude tegels, het egaal maken van de muren tot het plaatsen van de nieuwe tegels. Al onze tegelwerken worden mooi afgewerkt met gedetailleerde voegwerken volgens de regels van de kunst. 

Contact

Hebben uw oude muren een opfrisbeurt nodig? Bij VRR Projects B.V. kan u terecht voor alle bezettingswerken in uw woning. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder! VRR Projects B.V. werkt tot 50 km rond Berlaar

U kan bij ons ook terecht voor badkamerrenovatie, vloerwerken, chapewerken, opritten en terrassen.