BADKAMERRENOVATIE

Nauwkeurige afwerking van uw badkamerrenovatie

VRR Projects B.V. uit Berlaar realiseert uw badkamerrenovatie van A tot Z. Een team van bekwame en ervaren vakmannen zorgt ervoor dat zowel het sanitair als de tegel- en vloerwerken met de grootste precisie worden geplaatst. Zo hebt u slechts één aanspreekpunt voor de volledige make-over van uw badkamer. 

Uitbreken

Als we spreken van renovatiewerken, dan komen er ook breekwerken aan te pas. Samen met u bekijken we wanneer deze werken het best gebeuren en hoeveel tijd ze in beslag zullen nemen. Eerst breken we uw oude badkamer volledig uit en leggen alles klaar voor de plaatsing van de nieuwe aankleding. Wij zorgen ervoor dat u hiervan zo weinig mogelijk hinder ondervindt. 

Sanitair

Laat ons weten hoe u de inrichting van uw nieuwe badkamer ziet of toon ons de reeds gemaakte plannen. Wij gaan hiermee aan de slag en zorgen voor een feilloze plaatsing van de douche, het bad, de lavabo (enkele of dubbele) en het toilet. U kan rekenen op ons professioneel advies en het vakmanschap van onze stielmannen. 

Tegels en vloeren

Nieuwe tegels en vloeren maken een badkamerrenovatie compleet. Voor een perfecte plaatsing hiervan, hebt u een ervaren vloerder nodig. Hiervoor kan u rekenen op VRR Projects B.V.. Wij plaatsen alle vormen van tegels en vloeren in uw droombadkamer volgens de regels van de kunst. 

Contact

Wacht niet langer om uw badkamer in het nieuw te steken! Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder! VRR Projects B.V. werkt tot 50 km rond Berlaar

U kan bij ons ook terecht voor vloerwerken, chapewerken, pleisterwerken, opritten en terrassen.