CHAPEWERKEN

Perfecte chapewerken voor een mooie vloer

Voor kwalitatieve en duurzame chapewerken bent u bij VRR Projects B.V. aan het juiste adres. Om mooie vloeren te kunnen plaatsen, is een perfect geplaatste chape noodzakelijk. 

Het is essentieel dat uw chape waterpas en waterdicht is, want hij draagt als het ware de vloeren waarop u dagelijks loopt. Wij zorgen ervoor dat uw vloer geplaatst wordt volgens de regels van de kunst en adviseren u welk type chape het meest geschikt is voor uw project. 

Chapewerken

VRR Projects B.V. staat garant voor professionele en perfecte chapewerken. Wil u uw vloeren vele jaren laten meegaan, dan is een stevige en stabiele ondergrond absoluut noodzakelijk. Bij renovatiewerken zorgen wij bovendien vooraf voor de nodige afbraakwerken en het egaliseren van de ondergrond. U kan bij ons terecht voor uw totale project. 

Welke chape

Een chape draagt ook bij tot de isolatie van uw woning. Naast de juiste ondergrond en de gekozen vloerbedekking speelt ook het gewenste isolatievermogen van de chape een rol bij de keuze van het type chape. Door hier te kiezen voor kwaliteit investeert u tevens in de duurzaamheid van uw woning. 

Contact

Dankzij onze grote expertise en jarenlange ervaring, kan u bij VRR Projects B.V. terecht voor alle chapewerken. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder! VRR Projects B.V. werkt tot 50 km rond Berlaar

U kan bij ons ook terecht voor badkamerrenovatie, vloerwerken, pleisterwerken, opritten en terrassen.