Opritten en terrassen bij nieuwbouw én renovatie

Een mooie oprit en een prachtig aangelegd terras zijn het visitekaartje van uw woning. Een functionele oprit verbetert de toegankelijkheid van uw woning en een stijlvol terras zorgt voor extra leefruimte buiten. 

Bij VRR Projects B.V. kan u terecht voor de aanleg van opritten en terrassen, zowel voor bestaande als voor nieuwbouwwoningen. Bovendien geven wij u professioneel advies bij de keuze van de meest geschikte materialen wat betreft onderhoud en duurzaamheid. 

Nieuwbouw & renovatie

Wij plaatsen opritten en terrassen zowel bij nieuwbouw- als bij renovatieprojecten. Bij een nieuwbouw voeren wij alle werken uit volgens plan en zorgen wij ervoor dat alles binnen de voorziene tijdspanne wordt opgeleverd. Bij een renovatie breken wij eerst het oude terras of de oude oprit uit en verwijderen het verzamelde puin. Daarna plaatsen wij het nieuwe terras of de nieuwe oprit in de stijl die u verkiest. 

Graafwerken

De stabiliteit van een terras of oprit is zeer belangrijk. Een goede ondergrond vormt hiervoor de basis en daarom voert VRR Projects B.V. steeds de nodige graafwerken zelf uit. Het klaar maken en egaliseren van de ondergrond, het voorzien van sleuven voor leidingen en het aanleggen van het terras of de oprit, het wordt allemaal perfect uitgevoerd door ons team van ervaren vakmannen

Alle materialen

Als klant kiest u het materiaal dat u zelf het mooist vindt. Wij werken met alle materialen van klinkers tot grote terrastegels. Hierbij geven wij u graag advies over de duurzaamheid en het onderhoudsgemak, zodat u een weloverwogen keuze kan maken. Wij zorgen voor het perfecte eindresultaat. 

Contact

Voor de volledige aanleg van uw oprit of terras bent u bij VRR Projects B.V. aan het juiste adres. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder! VRR Projects B.V. werkt tot 50 km rond Berlaar. 

U kan bij ons ook terecht voor badkamerrenovatie, vloerwerken, chapewerken en pleisterwerken.