VRR Projects B.V. Renovatiewerken

Ons bedrijf staat garant voor een prachtig en professioneel eindresultaat, steeds rekening houdend met uw budget.

Antwerpen en Vlaams-Brabant

Wij komen graag tot bij u om samen uw plannen te bespreken! VRR Projects B.V. werkt tot 50 km rond Berlaar.

Ervaring

Met meer dan 38 jaar ervaring in renovatiewerken en dankzij onze professionele en persoonlijke aanpak hebben wij al veel tevreden klanten gemaakt

Persoonlijke aanpak

Ons bedrijf staat garant voor een prachtig en professioneel eindresultaat, steeds rekening houdend met uw budget.

Renovaties

Kwaliteitsvolle renovatiewerken door VRR Projects B.V.

VRR Projects B.V. is een familiebedrijf uit Berlaar nabij Lier. Met meer dan 38 jaar ervaring in renovatiewerken en dankzij onze professionele en persoonlijke aanpak hebben wij al veel tevreden klanten gemaakt in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Wij luisteren naar uw idee├źn en wensen en maken samen met u een planning voor uw project. Ons bedrijf staat garant voor een prachtig en professioneel eindresultaat, steeds rekening houdend met uw budget.

Werp alvast een blik op onze meest recente realisaties en ontdek welke mogelijkheden er allemaal zijn. Als veelzijdige aannemer kan u bij Rudy Van Rompaey terecht voor alle vloerwerken, chapewerken, pleisterwerken, badkamerrenovatie, opritten en terrassen. Wij voeren de werken uit in de stijl die u verkiest, van klassiek en rustiek tot modern. Alles behoort tot de mogelijkheden.

Bij ons kan u kiezen uit een ruim aanbod van kwalitatieve tegels, zowel voor binnen als voor buiten. In ons aanbod vindt u tegels in alle stijlen, zowel klassiek, landelijk, strak als modern. Wij volgen de laatste trends in stijl, kleuren en materialen. Alle tegels hebben hun eigen specifieke kenmerken en voordelen en wij geven u hierover graag een professioneel advies zodat u de juiste keuze kan maken voor uw project. Binnenkort kan u ook terecht in onze nieuwe toonzaal.

Contact

Contacteer ons vandaag nog om uw verbouwingsplannen te realiseren. Maak een afspraak voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag tot bij u om samen uw plannen te bespreken! VRR Projects B.V. werkt tot 50 km rond Berlaar.

Anderen bekeken ook

Tegelwerken Berlaar | Vloerwerken Berlaar | Renovatie tegelwerken Berlaar

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen?

Contacteer ons om uw verbouwingsplannen te realiseren. Maak een afspraak voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. 

Gratis offerte
call-to-action